Behandelingen & diensten

Het Medisch Training Centrum Statenkwartier is op 1 januari 2008 gestart in het gezondheidscentrum midden in het Statenkwartier in Den Haag. Een team van gespecialiseerde therapeuten staat klaar om u te helpen. De praktijk biedt naast fysiotherapie en manuele therapie verschillende andere specialistische begeleiding aan. Hierbij kunt u denken aan onder andere kaakfysiotherapie, medical taping en beweegprogramma’s. Is het voor u niet mogelijk om naar onze praktijk te komen, dan komen wij graag naar u toe. Op deze manier kunnen wij bij u thuis de juiste zorg voor uw gezondheid aanbieden.

Fysiotherapie medisch training centrum statenkwartier Den Haag

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is een specialist in bewegen. Voor klachten aan het menselijk houdings- en bewegingsapparaat kan fysiotherapie een oplossing bieden.

Lees meer >

Manuele therapie medisch training centrum statenkwartier Den Haag

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op een specifieke beperking van gewrichten.

Lees meer >

COPD bewegingsprogramma medisch traning centrum statenkwartier Den Haag

COPD Bewegingsprogramma

Met onze beweeg-programma’s leert u onder begeleiding van een fysiotherapeut om actief te blijven op een gezonde en verantwoorde manier.

Lees meer >

medical taping medisch training centrum statenkwartier Den Haag

Medical tape

Medical taping is elastische tape dat de spieren functioneel ondersteunt, zonder daarbij bewegingen te beperken.

Lees meer >

Kaakfysiotherapie medisch training centrum statenkwartier Den Haag

Kaakfysiotherapie

Kaakfysiotherapie is het behandelen van pijnklachten en bewegingsbeperkingen in het kauwstelsel in het bijzonder en in het hoofd/ halsgebied in het algemeen.

Lees meer >

Fysiotraining medisch training centrum statenkwartier Den Haag

Fysiotraining

Wilt u uw conditie verbeteren, uw spieren versterken of preventief blessures voorkomen? Dan stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma op.

Lees meer >

Medische trainingstherapie medisch training centrum statenkwartier Den Haag

Medische trainingstherapie

MTT is een vorm van oefentherapie waarbij het herstel of het voorkomen van een blessure, het herstel na een operatie of juist de voorbereiding op een operatie centraal staat.

Lees meer >

Kinderfysiotherapie

 De kinderfysiotherapie behandeling is erop gericht om spelenderwijs de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind te vergroten.

Lees meer >

Echografie

Echografie is een specialisatie binnen de fysiotherapie waarbij we verschillende structuren, die met bewegen te maken hebben, in het lichaam zichtbaar kunnen maken.

Lees meer >

Bekkenfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeut is er voor mannen, vrouwen en kinderen die problemen hebben in het gebied van het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem.

Lees meer >

Dry Needling

Dry needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden de spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Lees meer >

Corona revalidatie

Heeft u Covid-19 gehad en nog restklachten of ‘long covid’? Dan kunt u bij ons terecht voor revalidatie. Wij bieden een trainingsprogramma aan voor mensen die nog klachten hebben na het virus.

Lees meer >

Onderdeel van het gezondheidscentrum Statenkwartier

Wij werken nauw samen met alle andere specialisaties in het gezondheidscentrum. Het centrum heeft 4 huisartsenpraktijken, een apotheek, podologie,  SHL, diëtiste, Bronovo en psychologie. Door de nauwe samenwerking zijn er korte lijnen en kunnen patiënten snel doorgestuurd worden. Voor meer informatie ga naar www.gcstatenkwartier.nl

Fijn om te weten

 • Vergoeding

  Contracten met alle zorgverzekeraars. Met een aanvullende verzekering worden behandeling  vaak geheel vergoed

 • Trainingsruimte

  uitgebreid fitnessaanbod met de nieuwste apparatuur van Technogym

 • Specialisme

  Nauwe samenwerking met de specialisten van gezondheidscentrum Statenkwartier

 • Bereikbaarheid

  Gevestigd op een A-locatie met gratis parkeergelegenheid

Maak direct een afspraak bij één van de specialisten van MTC Statenkwartier

Maak een afspraak