Maak kennis met Nick

Nick Eggink is sinds juni 2021 afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen voor demasteropleiding Revalidatiewetenschappen en Fysiotherapie. Nick is daarna direct begonnen bij MTC-Statenkwartier als waarnemend fysiotherapeut en sinds december 2021 bij ons in dienst.

“In mijn masteropleiding heb ik de afstudeerrichting Musculoskeletale aandoeningen en Sport gekozen. Ik ben daarmee gespecialiseerd in (pijn) klachten aan spieren, pezen en gewrichten in de nek, rug en ledematen. Daarnaast kwam sportrevalidatie uitgebreid aan bod tijdens mijn opleiding, waarin ik geleerd heb sportblessures te behandelen en te voorkomen.  Tijdens diverse stages in Nederland en België heb ik ervaring opgedaan in sportpraktijken, zelfstandige praktijken en zorgcentra”.

“Ik wil mij als kersverse fysiotherapeut verder blijven ontwikkelen. Ik blijf dan ook graag up-to-date over nieuwe behandelmethodes en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie vanuit wetenschappelijke literatuur, podcasts/webinars en bijscholingen. Ik ga graag samen met u op zoek naar de best mogelijke behandeling die bij u past om weer optimaal te kunnen bewegen in sport, werk en vrije tijd”.

U kunt bij Nick terecht voor:

Fysiotherapie
Medische trainingstherapie (MTT)
Sportrevalidatie en blessure preventie
Benigne Paroxysmale Positie Duizeligheid (BPPD)