Coronavirus Update

Fysiotherapie valt niet onder het de genoemde contactberoepen in de persconferentie van 14 december 2020. Wij blijven gewoon open!

Fysiotherapie is een medisch beroep. Open blijven is belangrijk, anders krijgen mensen te veel problemen. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen. U afspraak gaat gewoon door en u kunt een afspraak maken.

Ook geeft onze collega Thomas Spiegel revalidatietraining na Covid-19. Bent u nog erg moe en is u conditie verminderd, dan kunt u met een verwijzing van uw huisarts revalideren bij ons. Dit wordt vanuit de basisverzekering vergoed.

Wij voeren het beleid dat wij alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Voordat we u kunnen behandelen, zijn de volgende vragen leidend.
•  Heeft u nu corona?
•  Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
•  Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
•  Heeft u een of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38C)?
•  Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
•  Bent u in thuisisolatie?
•  Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Is uw antwoord op alle bovenstaande vragen nee? Dan bent u van harte welkom in onze praktijk en kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Is uw antwoord op (een van de) bovenstaande vragen ja? U kunt alsnog contact met ons opnemen. Wij kunnen u op afstand, via een telefonisch consult, een behandeling aanbieden.

Iedereen die bij ons een abonnement heeft voor fysiotraining, kan momenteel alleen via afspraak komen trainen.

Wij hopen u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben en willen u bij voorbaat bedanken voor uw medewerking en begrip.

Wij zien u graag bij ons in de praktijk!

Met vriendelijke groet,

Team Medisch Training Centrum Statenkwartier